Kortrijk, tot ziens!

unnamed

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen; na 35 jaar verruil ik West-Vlaanderen voor Antwerpen! Dit zal niet echt als een verrassing komen voor mijn volgers op social media, daar kon je immers merken dat ik de laatste tijd al wel wat vaker in ’s-Gravenwezel te vinden was.

De reden voor dit alles, is Charlotte. Mijn ontzettend leuk lief :-) Ze is trouwens niet alleen leuk, lief en knap, maar ook nog eens erg ambitieus. Twee jaar geleden begon ze als freelance copywriter en de dag van vandaag heeft ze een succesvol bedrijf. Dus ben je op zoek naar een schrijfwijf met een vlotte pen? Eén adres! ;-)

Mijn integratietraject zal verlopen met vallen, opstaan en hier en daar wat gebarentaal. Geen idee hoe ik binnenkort zal klinken trouwens, als Kortrijkzaan met een Nederlandse vriendin, wonend in het Antwerpse en werkend in Gent. Een beetje zoals Jay Vleugels misschien?

Hoewel de provincie Antwerpen voor mij geen onbekend terrein is (mijn moeder komt uit Mol), zal ik er nog veel te ontdekken hebben. Dus verschiet niet als ik jullie binnenkort via social media overlaad met vragen over Antwerpen en omstreken!

En misschien moet ik mijn blog terug nieuw leven inblazen, met mijn belevenissen als West-Vlaming in Antwerpen! Leuk idee?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s