Vakantie kan niet blijven duren

Er even tussenuit zijn kan ontzettend veel deugd doen, maar het kan niet blijven duren natuurlijk. Misschien maar best ook, want er werd soms te lekker gegeten en te weinig gesport op vakantie. Maar we zijn terug in België en hier is het opnieuw van gezond eten en elke dag bewegen. Hoewel ik gisteren nog meer dan 23.000 stappen gezet heb in Lyon, sprong ik vanavond alweer voor een uurtje op de fiets.

Maar met alleen bewegen zullen we er niet komen, dus focus ik ook op mijn voeding. ’s Avonds is dat nooit echt een probleem, omdat ik dan echt wel tijd genoeg heb. Lunch, dat is een veel groter probleem. Rondom mijn werk zijn er enkel broodjeszaken en daar zal het niet mee lukken. Dus moet ik iets meer nadenken vooraleer ik naar m’n werk vertrek. Dat vooruit plannen is nog een werkpuntje!

Salade

Soms dénk ik ook dat iets veel moeite kost, terwijl het eigenlijk echt weinig tijd in beslag neemt. Neem nu dit gerechtje! Ik stond er van versteld hoe snel mijn vriendin deze (super lekkere!!) salade kon klaarmaken. Zij vond wellicht dat ik iets meer mocht helpen in plaats van daar wat verbaasd te staan kijken ;-)

Een Reactie op “Vakantie kan niet blijven duren

  1. Ik begrijp de lunchfrustratie. Het is en blijft elke keer plannen. Vandaar dat ik nu zowel lunch als diner in mijn agenda staan heb. Er zitten ook makkelijke lunches bij die in 1-2-3 klaar zijn op het werk.
    Succes!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s