Stofzuigen met een waterpistool

SuperSoaker50Vroeger was er niets leukers dan op een zonnige zomerdag in de tuin rond te lopen met een waterpistool en samen met mijn zus een team te vormen tegen de kinderen uit de buurt. Ik herinner me zelfs nog dat het een SuperSoaker 50 was waarmee ik de buurt terroriseerde! Verder was ik een heel voorbeeldig kind, soms toch ;-)

Dyson1Een stoer waterpistool, dat is meestal het eerste waar ik aan moet denken als ik een Dyson stofzuiger zie. Wellicht door de felle kleuren en de specifieke vormgeving. Alleen zijn die dingen nogal prijzig, dus toen ik hoorde dat ze in promotie stonden wou ik er zeker eentje op de kop tikken. Afgelopen weekend naar de Makro dus. Yep, op een zaterdag. Strak plan. Die winkel is zodanig groot dat het je niet opvalt dat er veel mensen rondlopen, tot je aan de kassa bent! Ik was dan ook nog eens zo slim om een kar te kiezen met wieltjes met een voorkeur voor extreem links, maar los daarvan ging alles prima en vonden we alles wat we nodig hadden. Mits wat puzzelen en het ruimtelijk inzicht van mijn lief (ja kijk, ik ben ook niet perfect) kregen we alles mooi in de auto.

Dyson3Tot nu toe gebruikte ik een gewone stofzuiger mét stofzuigerzak. Ik ga niet ontkennen dat ik soms last had van uitstelgedrag, dus wanneer die stofzuigerzak ongeveer vol zat dan kon er volgens mij altijd nog nét die ene stofzuigbeurt bij. Dat ik er dan soms dubbel zo lang over deed om te stofzuigen omdat de stofzuiger aan kracht verloor? Geen idee. Ik ben een man, weet je wel.

Maar hallo, wat een wereld van verschil met dit ding! Ik vond het monteren van de stofzuiger op zich al cool, het lijkt wel speelgoed voor volwassenen. Ik moest direct terugdenken aan de SuperSoaker 50, alleen ben ik nu veel nuttiger bezig wanneer ik in huis ermee rondloop. En zo heb ik op deze Nationale Feestdag dus lopen stofzuigen. Kijk, ieder zijn ding zeker? ;-)

Dyson6Trouwens, het handigste is écht wel het ontbreken van een stofzuigerzak. Hup de vuilbak in met het stof!

Moesten ze alle huishoudtoestellen zo stoer en mannelijk ontwerpen, er zouden veel meer mannen helpen in het huishouden. Ik ben alvast fan! Mijn lief zal het graag horen ;-)

Dyson4

3 Reacties op “Stofzuigen met een waterpistool

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s