Hello dear, how are you today?

Het is even geleden dat ik nog een blogpost gepost heb en ja, dat vind ik erg. Erg, omdat bloggen leuk is, maar vaak is het enige moment dat ik er de tijd voor heb ergens midden in de nacht. Meestal ga je dan gaan slapen, en vaak doe ik dat ook, maar deze keer heb ik me toch achter mijn laptop gezet :-) Ohja, morgenvroeg zal het pijn doen, maar soit! Trouwens ook geen idee wie er ’s nachts nog blogposts leest, anyway: goedenacht y’all! :-)

Wanneer ik de laatste dagen boodschappen ging doen in mijn favoriete winkel, de Delhaize hier vlakbij, viel er mij iets op. Welja, je moet al heel erg je best doen om er naast te kijken. De helft van het eten was weg en meestal ging dat over de goeie en lekkere dingen. Reden was een vakbondsactie bij het distributiecentrum van Delhaize, waardoor de producten niet tot in de winkel raakten. De lekkerste Griekse yoghurt (Nestle!) was dus direct uitverkocht, terwijl de naar mijn mening mindere versie (sorry Danone) er wel nog stond. Net zo met de groenten en het fruit, alles wat er lekker en vers uitzag was al lang verdwenen.

De lege supermarkt zit er voor niets tussen, maar nu we het toch over eten hebben: ik ben stout geweest. Oh oh! Ja, ik heb me laten gaan aan een pizza. Zo’n grote ronde die op een brommertje geleverd werd door een sympathieke kerel, dat wel. Maar ja, dat was dus niet de bedoeling en na het eten van die pizza had ik zelf ook iets van: dit was veel te veel en veel te zwaar. Nobody’s perfect. Het komt wel goed met mij, ooit ;-)

Over die boodschappen: wanneer je die naast je zet in de auto dan kan die auto al eens beginnen zagen dat je boodschappen hun gordel moeten aandoen. En dan heb ik dat ook maar gedaan…

De voorbije dagen ben ik ook bezig geweest met het pimpen van mijn nieuwe huis. Zo wou ik op een grijze zondag een lamp ophangen die al veel te lang in de kelder lag te wachten op… wel, een grijze zondag dus. Wil ik daar aan beginnen, merk ik wel niet dat ik een haakje te kort heb om in mijn plafond te vijzen? Maar eens ik dan mijn gedachten op die lamp gezet heb, wil ik ze ook effectief monteren. Hup, naar de Euro Shop dus! Na een gevecht om parking en lang wachten aan de kassa raakte ik uiteindelijk terug thuis mét een onnozel maar noodzakelijk haakje. Ziehier, de lamp!

Veel van de overige avonden van de week was ik dan weer bij de kinesist te vinden. Ja, dat onnozel ongeval met mijn longboard blijft me nog wel even achtervolgen. Al is mijn kinesist ook wel een sympathieke gast, dus valt dat uurtje om de paar dagen zowat tussen inspanning en ontspanning in. Nu, eens op die loopband zitten we toch vooral aan de kant van de inspanning denk ik ;-)

2 Reacties op “Hello dear, how are you today?

  1. Julie heeft blijkbaar het laatste pakje Griekse Yoghurt gekocht :) Nu is de griekse yoghurt van het merk Delhaize ook niet mis, en vooral een stuk minder duur!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s