Een weekend met lekker ontbijt en veel taart

Het voorbije weekend leerde ik een lekker ontbijtje kennen: Begin met wat lekker verse bosvruchten (hoe meer hoe beter), doe er wat yoghurt over (die Griekse is super lekker, niet zo licht, maar wel zeer lekker!) en werk af met crunchy muesli. Eenvoudig, lekker en gevarieerd. Ik ben fan! :-)

Zaterdag vroeg topchef La Mama of ik geen zin had om te komen eten. Goh… uiteraard! Ze is een held in het maken van lekker eten, zonder dat het erg ingewikkeld moet zijn. Het gekke is dat ik soms de koelkast bij mijn ouders thuis bekijk en denk “Er is toch geen eten?”. En tien minuutjes later heeft mijn supermama met al die restjes, waar ik overkeek, zowaar een topgerechtje gemaakt.

Binnenkort komt trouwens haar kookboek uit, super benieuwd en ook wel erg trots.

Eindigen deed mijn weekend in de buurt van Gent, op een feestje met een te gekke taart. Hoe lekker ze er ook uitzag, ik heb me beperkt tot een klein stukje van 2 cm op 2 cm ;-) Wel, ik móest er toch gewoon eens van proeven. Maar, en dat is zo anders dan vroeger, nu vind ik het leuk om eens ergens van te proeven en te weten dat het lekker is. Die drang om dan ineens heel de taart op te eten (oh, dat had ik zeker gedurfd vroeger) is er totaal niet meer. Net zoals ik tegenwoordig zonder probleem een hele doos chocolaatjes in huis kan hebben voor wanneer ik volk over de vloer heb, maar er zelf perfect kan afblijven.

En om de nacht in te zetten, volgde er nog een warm en gezellig kampvuur. Het leek even net alsof ik opnieuw bij de scouts zat!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s