Eindelijk opnieuw onder de 100! Feest!

Welja, niet écht feest. Niet dat ik niet blij ben, zeer zeker wel, maar we gaan nu ook geen feest met drankjes en hapjes voorzien ;-) Maar in mijn hoofd is het wel eventjes feest, het is immers ongeveer meer dan 10 jaar geleden dat ik nog minder dan 100 kg woog. En deze morgen was het zover, BAM! 99,5 kg!

En nu nooit meer erboven, dat is het plan. Binnenkort begin ik ook weer wat te fitnessen, al kijk ik vooral uit naar het lopen. Die stomme enkel he! Voor wie het dus gemist had: begin juni brak ik mijn enkel door eens op een longboard te staan waardoor ik nu nog steeds wat last heb en zowat elke dag langs de kinesist passeer. Het moet wel gezegd zijn, mijn kinesist is de max, dus erg vind ik dat niet!

Soit, over dat longboard dus. Mijn moeder had een kleine verrassing voor mij, ze was ergens een t-shirt tegengekomen en heeft dat gekocht voor mij…

Funny, really funny ;-) 

Het punt is, ik ben blij met de zoveelste mijlpaal, en dat wou ik even delen met jullie! Maak er nog een regenachtige dag van, want meer zit er blijkbaar ook niet in als ik zo door het raam kijk. Zomer, waar ben je?

4 Reacties op “Eindelijk opnieuw onder de 100! Feest!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s